×

دهه 1930 همانطور که هواپیماهای جدید ساخته میشد و به بشر اجازه میداد به نقاط دورتر پرواز کنند، بسیاری از خلبانان نیروی هوایی ایالات متحده گزارش دادند که تابش خیره کننده خورشید باعث سردرد و بیماری های مرتبط دیگری در آنها شده است. نوع جدیدی از عینک ها معرفی شدند که لنزهایی سبز رنگ داشتند و می توانستند از چشمها در مقابل اشعه های خورشید محافظت کنند بدون اینکه دید را کاهش دهند. شروع نام تجاری ریبن از این زمان بود. این عینک های ضد نور جدید در سال ۱۹۳۷ به فروش عمومی رسید. خیلی طول نکشید که عینک ریبن مشهور شود و از خلبانان تا مردم عادی این عینک را به چشم بزنند. در سال ۱۹۳۸ عینک ریبن مدل شوتر به بازار معرفی شد. این عینک با دو لنز سبز و آبی طراحی شده بود. ریبن در این سالها به گسترش فروشگاه ها و افزودن مشتریان خود پرداخت و عینک های خاصی برای شکارچیان و ماهیگیران و تیراندازان طراحی کرد.

دهه 1940 در طی جنگ جهانی دوم خلبانان آمریکایی هنوز هم به ریبن اعتماد کامل داشتند. ادامه تحقیق و توسعه ها در این برند منجر به ایجاد نوآوری هایی مانند لنز گرادینت آینه ای شد که قسمت بالایی لنز محافظت بیشتری داشت ولی قسمت پایین لنز مناسب برای دید مستقیم بود. اگرچه این عینک ها برای استفاده نظامی طراحی شده بودند ولی بسیاری از افراد غیر نظامی هم مشتاقانه از این محصولات استفاده می کردند.

دهه 1950 هالیوود تأثیرات فزایندهای بر روی سبک پوشش مردم داشت. عینک ریبن مدل ویفرر در سال ۱۹۵۲ معرفی شد و بعد از اینکه ستارگان سینما مانند جیمز دین و آدری هپبورن از این عینک ها در فیلم های سینمایی استفاده کردند. یکی دیگر از نوآوری های ریبن در ساخت عینکهای آفتابی ، معرفی لنزهای خاکستری بود. این لنزها دیدی طبیعی و محافظتی قابل قبول از چشم ها داشتند. چهارمین مدل عینک آفتابی با قاب فلزی ریبن مدل کاروان نام داشت. لنز این عینک حالت مربعی داشت و رابرت دنیرو در فیلم راننده تاکسی این عینک را به چشم خود داشت. در سال ۱۹۵۸ عینکهای ریبن مخصوص خانمها تولید شد. فریم این عینک ها رنگهای متنوعی داشت که با مد آن زمان هماهنگی داشت .

دهه 1960 در ابتدای دهه شصت میلادی عینک های ریبن به ۳۰ مدل محدود میشد ولی تا سال ۱۹۶۹ این فهرست به ۵۰ مدل افزایش پیدا کرد، که شامل عینک های زنانه، مردانه و بچگانه میشد. ریبن در سبک و کیفیت، مشهور شده بود و به یک پیشگام و رهبر در این صنعت تبدیل شده بود. ریبن مدل های جدید عینک  را معرفی میکرد و ستارگان هالیوود مشتری اصلی این برند بودند . 

دهه 1970 میتوان گفت دهه هفتاد میلادی دوره گسترش محصولات و نوآوری های ریبن بود. عینک کوهنوردی با لنزهای آینه ای  برای انعکاس نور و محافظت چشم از اشعه خورشید و باد طراحی شد. یکی دیگر از پیشرفت های ریبن در این زمان ساخت فریم های طبی بود. بین سال های ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۷ عینک های ریبن در بیش از ۶۰ فیلم و برنامه تلوزیونی به نمایش درآمد در سال ۱۹۸۳ برای اولین بار عینک های ویفرر در فیلم ریسکی بیزینس بر روی چشمان تام کروز به نمایش گذاشته شد.

دهه 1990 در سال ۱۹۹۹ کارخانه ریبن به ارزش ۶۴۰ میلیون دلار به شرکت ایتالیایی لوکساتیکا فروخته شد. لوکساتیکا، شرکت ایتالیایی ارائه کننده کالاهای لوکس است، که به عنوان بزرگترین تولیدکننده عینک در جهان شناخته میشود. این شرکت، مالک پرفروشترین برندهای عینک در جهان است، که عبارتند از: ری-بن، اوکلی و پرسول . شرکت لوکساتیکا به عنوان طراح عینک های آفتابی و فریم های عینک طبی، برای برندهای شنل، دولچه و گابانا، بولگاری و پرادا نیز فعالیت مینماید. شرکت لوکساتیکا همچنین تحت برندهای دیگر نیز، عینک آفتابی تولید و ارائه مینماید، که این برندها عبارتند از: میو میو، دی کی ان وای، جورجو آرمانی، بربری، پولو رالف لورن، تیفانی، ورساچه، ووگ و دونا کاران و این شرکت، با توجه به منابع گستردهای که در اختیار داشت، به عنوان تعیین کننده قیمت، در بازار عینک های آفتابی و طبی عمل می کرد .

<< 1 2 3 ... 37 >>